To Android O έρχεται τον Αύγουστο – Πρώτα στα Google Pixel!

64103_1495102233-full

 

Εδώ και καιρό αναμένουμε την επόμενη έκδοση του mobile OS της Google, ονόματι Android O, ωστόσο πλέον ξέρουμε πότε αυτή θα έρθει, αλλά και ποιές συσκευές θα είναι οι «τυχερές» που θα την λάβουν πρώτες!

Ξεκινώντας ανάποδα, οι συσκευές που θα λάβουν πρώτες το Android O, δε θα είναι άλλες από τα γνωστά Google Pixel phones. Δεν προκαλεί καμία έκπληξη καθώς είναι σύνηθες οι συσκευές της Google να δέχονται πρώτες τις νέες εκδόσεις και τα major updates, όπως γινόταν και πριν τα Pixel, με τα Nexus. Ωστόσο, το «πότε» παρέμενε ένα ερώτημα, που μάλλον απαντήθηκε. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που θα δούμε το Android O στα Pixel, έτσι μπορούμε ρεαλιστικά να το περιμένουμε σε άλλες συσκευές μεγάλων κατασκευαστών, εντός του έτους, αν και σίγουρα θα υπάρξουν αρκετά μοντέλα που θα το λάβουν αργότερα, μέσα στο 2018.

Οι πληροφορίες αυτές έρχονται από τον David Ruddock του Android Police, που επικαλείται μια «αξιόπιστη πηγή» για να τις μεταφέρει. Από τις συσκευές που ήδη ξέρουμε πως θα λάβουν το Android O είναι τα νέα Nokia της HMD αλλά και τα OnePlus 3 και 3T.

 

[VIA]

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn