Aλλαγές με εντάσεις σε Κίνα & Αμερική

Τα Top 5 τεχνολογικά νέα της εβδομάδας

Τo E-Matrix είναι εδώ για να σας κρατάει ενήμερους με τα κορυφαία τεχνολογικά νέα κάθε εβδομάδας, προτείνοντάς σας παράλληλα πρακτικές λύσεις για το Smartphone / Tablet / PC σας. Οι συμβουλές του πιστοποιημένου εξειδικευμένου προσωπικού Service αλλά και του πολύπειρου προσωπικού τμήματος πωλήσεων είναι βέβαιο πως θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη!

Ιδού τα TOP 5 τεχνολογικά νέα της εβδομάδας που πέρασε…:

1. Google – HTC: Την κράτησε στη ζωή και με το προσωπικό της γίνεται κατασκευαστής!

Ήταν πολλά τα χρέη για μια από τις άλλοτε κορυφαίες κατασκευάστριες smartphones. Η HTC ήταν σαν να φώναζε «ζητείται αγοραστής»!

Η συμφωνία εξαγοράς από τη Google συζητιόταν πολύ καιρό και τη στιγμή που «πάγωσαν» οι μετοχές της κινέζικης εταιρείας στο χρηματιστήριο της Taipei, τότε όλοι περίμεναν απλώς την επίσημη ανακοίνωση. Εν τέλει δεν υπήρξε εξαγορά αλλά χείρα βοηθείας με αντάλλαγμα! Η Google κατέβαλε το ποσό των 1.1δις ενσωματώνοντας στο δυναμικό της ένα ποσοστό κορυφαίων σχεδιαστών smartphones από το προσωπικό της HTC όπου είχαν συνεργαστεί πέρυσι για την δημιουργία των πρώτων ολοδικών της κινητών google Pixel/Pixel XL.

Πλέον με αυτή την κίνηση ο Αμερικάνικος Κολοσσός δηλώνει παρών ως αυτόνομος κατασκευαστής και στην αγορά των Smartphones.  Όσο για την αποδυναμωμένη αλλά με κάποια παραπάνω χρήματα στην τσέπη HTC στόχος είναι η επένδυση στην καινοτομία των κινητών της αλλά και η εικονική πραγματικότητα της Vive.

Aξεσουάρ Κινητών HTC & Google για ΟΛΑ τα Μοντέλα εδώ 

2. Galaxy 8 Note: Οι διπλωματικές εντάσεις Κίνας – Ν.Κορέας «βύθισαν» τις προπαραγγελίες!

Τι κοινό μπορεί να έχει η τοποθέτηση αντιπυραυλικής ασπίδας στη Νότιας Κορέα με τις μειωμένες προπαραγγελίες για το Galaxy Note 8 στην Κίνα?

Το έγκυρο μέσο Business Korea απαντά πως έχει μεγάλη, διότι η Κίνα παρότι συνεργάζεται με την Αμερική και τη Ν.Κορέα έχοντας ως κοινό στόχο τον περιορισμό του Β.Κορεάτη Κιμ Γιονγκ Κουν, ενοχλήθηκε με την τοποθέτηση αυτή. Θεωρεί πως η εμβέλεια του ραντάρ της ασπίδας «βλέπει» εκ του πονηρού περιττές και απόρρητες πληροφορίες ακόμη και για το αμυντικό της σύστημα!

Έτσι λοιπόν στήθηκε ένα άτυπο μποϊκοτάζ για τη Ν. Κορεάτικη Samsung και το νέο της μοντέλο Galaxy Note 8, με αποτέλεσμα οι προπαραγγελίες του να μετριούνται σε χιλιάδες εν αντιθέσει με αυτές του iPhone 8 και 8 plus που κυμάνθηκαν στα 4 εκατομμύρια!

Αξεσουάρ Κινητών Samsung για ΟΛΑ τα Μοντέλα εδώ

3. iPhone X & iPhone 8 / Plus: Οι επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας και η… επιτέλους νέα λειτουργία ταχείας φόρτισης

Έχουν παρουσιαστεί και έχουν γίνει ήδη διακαής πόθος πολλών iPhone fans και μη!

Οι επίσημες πλέον ημερομηνίες από το Δελτίο τύπου της Apple για την κυκλοφορία του iphone 8 / Plus στην Ελληνική αγορά είναι στις 29 Σεπτεμβρίου και για το iphone X στις 3 Νοεμβρίου!!!

Οι δε τιμές τους στην Ευρωπαϊκή αγορά είναι οι εξής: iPhone X και iPhone 8 / Plus τιμή στην Γερμανία (Apple Store DE): iPhone X 64GB –> €1149, iPhone X 256GB –> €1319, iPhone 8 64GB –> €799, iPhone 8 256GB –> €969, iPhone 8 Plus 64GB –> €909, -> iPhone 8 Plus 256GB – €1079. Οι τιμές στους καταλόγους των Apple Store’s σε Γαλλία, Ιρλανδία και Ιταλία είναι ίδιες με μια μικρή απόκλιση. Όσο για την Ελλάδα, υπολογίστε κάτι…παραπάνω.

Η τεχνολογία ταχείας φόρτισης (50% σε 30 λεπτά) έλειπε από τα κινητά Apple και επιτέλους είναι μέσα στις προδιαγραφές. Να τονίσουμε ότι τα καλώδια φόρτισης δεν περιλαμβάνονται στις συσκευασίες και αν επιθυμείτε να τα αποκτήσετε, σε λίγο καιρό θα είναι στο E-Matrix!

Για επισκευές iPhone δες τις τιμές εδώ!

4. Οι Νέες αλλαγές στο Gmail !

Είναι στη ζωή του μεγαλύτερου ποσοστού χρηστών email και κάθε διευκόλυνση είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είναι καλοδεχούμενη!

Μετά την ευχάριστη ανακοίνωση της εταιρείας τον Ιούνιο στο επίσημο blog της, που ανέφερε ότι σταματά πλέον επίσημα την «παρακολούθηση» των email για διαφημιστικούς αλλά και σκοπούς προάσπισης της ασφάλειας του λογαριασμού, προχωρά σε νέες μικρές αλλά σημαντικές βελτιστοποιήσεις.

Η πρώτη αλλαγή έχει να κάνει με την δυνατότητα αλλαγής του password μέσω της ανανεωμένης εφαρμογής gmail, όπου είναι γεγονός πως άργησε, αλλά κάλιο αργά παρά…ποτέ! Η δεύτερη είναι αρκετά εύχρηστη, διότι πλέον κάθε αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα περιλαμβάνουν διευθύνσεις οδών, τηλέφωνα και διευθύνσεις email, θα μπαίνουν αυτόματα μέσα σε Hyperlinkθα και είναι clickable για άμεση χρήση και αποθήκευση!

5. Huawei 10 Mate Pro: Έρχεται πιο ακριβό και από το iPhone X !!!

Η Huawei έχει μπει στην ελίτ της παγκόσμιας αγοράς και έρχεται με νέες δυναμικές κινήσεις δείχνοντας ότι θέλει να ταράξει για τα καλά τα νερά…

Μετά τη διαρροή του mobile reporter evan blass πως στις 16 Οκτωβρίου θα γνωρίσουμε επίσημα το Huawei Mate 10, έρχονται νέες πληροφορίες από την Κίνα που αναφέρουν ότι η νέα ναυαρχίδα της Κινέζικης εταιρείας Huawei Mate 10 Mate Pro θα κοστίζει περισσότερο και από το iPhone X!!! Θα έχει 8GB RAM και 256GB εσωτερικής μνήμης αποτελώντας την πιο ισχυρή έκδοση της συσκευής!

Αξεσουάρ Κινητών Huawei για ΟΛΑ τα Μοντέλα εδώ

Stay tuned για την εξέλιξη των κορυφαίων τεχνολογικών νέων κάθε εβδομάδα από το blog του e-matrix.gr!

Eπισκεφθείτε τα καταστήματα μας σε Χαλάνδρι & Γέρακα και διαλέξτε ανάμεσα από την μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ Κινητών και Τablet. Πληθώρα από Θήκες Κινητών, Θήκες Tablet, Ακουστικά, Power Bank, Bluetooth ηχεία, Selfie Stick, Προτζέκτορες, Μπαταρίες Κινητών, Καλώδια, Φορτιστές κ.α!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn